Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Urfa"da silah ile oyun oynarken hayatını kaybetti
Olay Viranşehir İlçesine bağlı Kışla Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 14 yaşında olan Samet T. isimli çocuk bir yerden bulduğu silah ile oyun oynadığı sırada silahın ateşlenmesi sonucu yaralandı.

Arkadaşı ile beraber buldukları silah ile oynadıkları sırada silahın ateşlenmesi sonrası merminin isabet ettiği Samet T. silah sesi üzerine gelen çevredekiler küçük çocuğu kanlar içerisinde buldu. Yaşanan olay zaman kaybedilmeden sağlık ekiplerine bildirilirken olay yerine gelen ekipler yaralı çocuğu yaptıkları ilk müdahalenin ardından Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Samet T. doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan olay sonrası olay bölgesinde güvenlik önlemi alan ekipler soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49