Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da milyonluk “Şantaj”
Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bir vatandaş, kendisinin gizlice çekilmiş videosunu yayınlamak ile tehdit eden ve 1 milyon 500 bin lira talep eden şahıslar olduğunu belirterek durumu Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Mağdur şahıs, parayı teslim etmek için şüpheli şahıslar ile bir noktada buluşma ayarladı. Polis ekipleri, 3 şüpheli şahsı paraları almaya geldikleri sırada suçüstü yaparak gözaltına aldı.
Emniyet müdürlüğünde sorgusu alınan şahıslar mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 2’si adli kontrol şartıyla serbest kalırken 1 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49