Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa"da kamyon yolcu otobüsü ile çarpıştı
Şanlıurfa- Akçakale karayolunda kaza meydana geldi. Yol kenarında duran Fevzi Artık idaresindeki 63 AAJ 939 plakalı minibüse arkadan gelen 27 AFL plakalı Tır çarptı.Servis çarpmanın etkisi ile şarampole düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan Ayşe Artık (20), Mahmut Artık (45), Fatma Artık (60) ile 40 yaşlarında olduğu belirtilen yaralı bir kadın Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; Hamile olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Fatma isimli kadın, İsmail Artık (14), Hasan Hüseyin (8), Mustafa Artık (23), Halil Artık (20) ile 20 yaşındaki bir kadın Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; Fatma Artık (50) Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Halil Artık (17) Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diğer 8 yaralının ise özel araçlarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldüğü öğrenildi.

Korkunç kazada her iki araçta da büyük çapta hasar yaşandığı görülürken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49