Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da kampüs öğrencileri direk hat istiyor
Şanlıurfa’da Zeytin Dalı Kampüsü’nde okuyan öğrencilerin çileli okul yolculuğu devam ediyor. Okula giden öğrenciler, otobüs seferlerinin azlığı nedeniyle kilometrelerce yürümek zorunda bırakıyor.
Şanlıurfa’da toplu taşıma araçlarının yoğunluğu öğrencilerin tepkiye yol açıyor. Öğrenciler evden okula ve okuldan eve dönerken bindikleri şehir içi araçlarında adeta balık istifi yolculuk yapıyor. Whatsapp ihbar hattımıza öğrencilere tarafından gönderilen şikayetlerde duraklara yanaşan araçlar daha ikinci üçüncü duraklarda dolduğunu, daha sonraki duraklarda dursa bile yolcu alamadığını ifade ettiler.
Sekiz lise ve dört pansiyonun bulunduğu Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’ndeki Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nde eğitim gören binlerce öğrenci ve öğretmen, ulaşım mağduru. Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerin, kampüse seferlerinin az olması nedeniyle zorlandıklarını belirten öğrenciler, uzun süre araç beklemenin yanı sıra derslere geç kaldıklarını söyledi.
Öğrenciler Zeytin dalı kampüsüne giden seferlerin artırılmasını ve Karaköprü ilçesine direk hatların bağlanmasını istediklerini belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49