Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da iki otomobil çarpıştı

Şanlıurfa Akçakale yolunun 19 kilometresinde seyir halinde olan ve sürücünün ismi öğrenilemeyen 63 NR 653 plakalı otomobil Urfa istikametine seyir halindeyken aynı yoldan Akçakale istikametine seyir halinde olan 07 AKP 888 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 07 AKP 888 plakalı otomobil tarlaya uçtu. Meydana gelen kazada sürücüler yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49