Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Filistin için gıyabi namazı kılındı

İsrail'in Filistin’e, Gazze’ye başlatmış olduğu kara ve hava operasyonunda şehit olanlar için Eyyübiye ilçesi Balıklıgöl platosunda Cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Siyasi Partinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami imamı tarafından kıldırılan cenaze namazında hayatlarını kaybeden Filistinli vatandaşlar için dua edildi.

Giyabi cenaze namazı sonrası açıklamada bulunan Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Maşuk Özyaramış, “Günlerdir Siyonist İsrail’in başta Gazze olmak üzere masum Filistinli kardeşlerimize karşı yapmış olduğu saldırılarda; kundaktaki bebeklerden, sokakta oynama çağına gelmiş çocuklara, delikanlı genç kardeşlerimizden, hamile annelere, genç yaşlı demeden Filistinli kardeşlerimiz şehit düşmüştür” dedi.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49