Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Feci Kaza, 3 Ölü
Kaza Viranşehir-Ceylanpınar karayolunda meydana geldi. İddiaya göre Ceylanpınar’da görev yapan din görevlisi Abdullah Gargılı, eşi ve çocuğuyla Viranşehir-Ceylanpınar karayolunda seyir halindeyken Sürücün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Sağlık ekipleri Kazada, sürücü Abdullah Gargılı ile eşi Halime ve 3 yaşındaki oğlu Muhammed Eymen Gargılı’nın hayatını kaybettiğini sapladı. Kaza sonucu hayatını kaybeden Abdullah Gargılı, eşi ve çocuğu cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Ceylanpınar devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kazada hayatını kaybeden Abdullah Gargılı'nın Ceylanpınar ilçesindeki Hz. Selman Camisi İmam hatibi olarak görev yaptığı ve Gaziantep'te hafızlık yapan oğlunu ziyaretten döndüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48