Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa"da feci kaza, 1 ölü, 4 yaralı
Kaza,  Haliliye İlçesi Necmettin Cevheri Bulvarı üzeri Devlet Su İşleri karşısında henüz sürücülerin ismi öğrenilemeyen 34 HN 3853, 63 T 0729 plakalı ticari taksi ve plakası öğrenilemeyen otomobil çarpıştı. Bir araç çarpışmanın şiddeti ile karşı yola savrulurken, kazaya karışan ticari araç da takla attı. Kazada Mustafa İşcanlı (56), Muhammed El Ali (58), İlhan El Hüseyin (3), ve 2 kadın Mayada Muhammet El Ali ile Helle Hüseyin yaralandı.Korkunç kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden kişinin ise 57 yaşındaki Emira Gileli olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle aksayan trafik ise araçların yoldan çekilmesi ile normal seyrine döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49