Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da evlenme vadiyle dolandırdı

Şanlıurfa’da evlenmek isteyen 70 yaşındaki M.K., komşularının tavsiyesi ile eşi öldükten sonra tek başına engelli çocuğuna bakan ve Mersin’de yaşayan Suriye uyruklu gelin adayı 50 yaşındaki Mune Zaratti ile tanıştırıldı. Damat M.K., gelin adayının Şanlıurfa’ya gelmesi için aracı olan kişiye 10 bin lira başlık parası verdi.

Mersin’den Şanlıurfa’ya gelen Suriye uyruklu Mune Zaratti, ile damat M.K., tanıştırıldı. Tanışmanın ardından evlilik kararı alan ikili nikah için alışveriş yaptı. Aynı gün Dini nikahları kıyılan çift, evlendikten sonra aynı evi paylaşmaya başladı. Evlendikten bir gün sonra alışveriş bahanesi ile evden çıkan Mune Zaratti, eve dönmeyince eşi M.K., durumundan şüphelenerek evde bulunan ziynet eşyalarını kontrol etti. Düğün için aldıkları 17 bin liralık ziynet eşyası ile yaklaşık 40 bin liranın yerinde olmadığını gören M.K., ailesi ile birlikte polis merkezine gitti.

Gittikleri polis merkezinde bir gün önce evlendiği Zarutti’nin fotoğrafını gösteren M.K.’nin dolandırıldığı anlaşıldı. Mersin ve çevre illerde evlenmek isteyen yaşlı insanları evlenmek vaadiyle dolandıran Zarutti’nin nikahları kıyıldığı sırada gerçek eşinin de yanlarında olduğu iddia edildi.

M.K., sahte gelin Zarutti’nin yakalanması için yetkililerden yardım bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49