Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Canlı Hayvan Borsası Kuruluyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Bakan Fakıbaba'nın yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifçti, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile parti teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda yatırımlara değinen Bakan Fakıbaba, canlı hayvan pazarının olduğu alana Canlı Hayvan Borsası kuracağının ve bunun temellerini de seçimden önce atacaklarını söyledi.

Seçimden önce Şanlıurfa'ya müjdelerle gelen Bakan Fakıbaba Şanlıurfa'ya dahada farkı yatırımların yapılacağını ve en yakın zamanda da bu projelerin temellerinin atılacağını söyledi.

Daha önce kapatılan Edessa hastanesinin tekrar faaliyete girerek SGK anlaşmasının imzalandığını açıklayan Fakıbaba OSM Hastanesinin ise yalnızda Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak faaliyet göstereceğini söyledi.

Eski Tıp Fakültesinin yerine 50 yataklı çocuk hastanesin yapılacağının müjdesini veren Bakan Fakıbaba, Kentin sağlık sorununu büyük anlamda azaltacaklarını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49