Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da balkondan düşen genç öldü

Olay Karaköprü ilçesine bağlı Güzelşehir mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ailesiyle ikamet eden Cihan Ç. (21), yaşadıkları apartmanın 7'incı katındaki evlerinin balkonundan sitenin bahçesine düştü. Durumu gören komşuları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Cihan Ç’ye yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi aciline kaldırıldı. Tedavi altına alınan Cihan , doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Cihan Y.’nin cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49