Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Urfa Vekili Cevheri, Çölyak Araştırma Komisyon Üyeliğine Seçildi

TBMM Genel Kurulu'nda komisyon üyeliği seçimi yapıldı. Çölyak Hastalığı Araştırma Komisyonu'na AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri seçildi. -

Çölyak hastalığının sebep ve sonuçlarının araştırılması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonuna üye seçimine ilişkin TBMM kararı Resmi Gazete'de daha önce yayımlandı.

Buna göre, hastalığın teşhis aşaması, nedenleri, sonuçları ve çölyak hastalarına sağlanabilecek yardımların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesine ilişkin kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, başkan, başkanvekili, sözcü ve katip ile 11 üyeden oluşuyor. TBMM Çölyak Hastalığı Araştırma Komisyonu üyeliğine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri seçildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaColyakHastalıkCevherı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49