Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Urfa Valiliği'nden kuran kursundaki darp olayı ile ilgili açıklama
Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani mahallesinde kaçak olarak faaliyet gösteren bir Kur'an kursunda görevli A.T'nin, 3 çocuğu darp etmesine ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine soruşturma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında A.T'yi gözaltına aldı.
Şanlıurfa Valiliği yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Eyyübiye ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinde geçtiğimiz Ramazan ayında hoş olmayan ve yüreğimizi sızlatan görüntüler yaşanmıştır. Olayın görüntülerinin 23.05.2022 tarihinde bazı sosyal medya platformlarında paylaşılması üzerine; güvenlik güçlerimizce ivedi başlatılan tahkikatın ardından, şüpheli A.T. gözaltına alınmıştır. Darp edilen üç (3) çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanlarınca verilen pisko sosyal destek eşliğinde alınan ifadelerinin ardından ailelerine teslim edilmiştir. Kurs yeri ile ilgili inceleme başlatılmış olup, olaya ilişkin adli ve idari inceleme/soruşturma devam etmektedir. Konu Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmektedir.’’ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48