Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Urfa Jandarmadan operasyon,  Baba oğul gözaltına alındı

Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı, Suruç'ta İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yanaloba Jandarma Karakol komutanlığı ve JASAT ( Jandarma dedektifleri) uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yapılan çalışalar kapsamında Suruç ilçesine bağlı Karahöyük Mahallesinde pamuk tarlasına ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda Pamuk ekili tarlada pamuk görünümü verilen ve sıra ile ekilen Bin 118 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

  1. ekimini pamuk eker gibi sıralı bir şekilde ektikleri ortaya çıktı. Jandarma ekipleri bile yönteme inanamadı, Gözaltına alınan baba ve oğlu Ö.T. ve Y.P.T. 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal veya ticareti' suçundan adliyeye sevk edilen Baba ve oğul tutuklandı.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48