Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Urfa'daki manzara tepkilere yol açtı

Alınan bilgilere göre, Eyyübiye ilçesi Kuyubaşı civarında köpeği sahibi tarafından At arabasına bağlı bir halde koşturulurken, hayvanın oldukça yorgun ve bitik düştüğü görüldü. At arabasının arkasına iple bağladığı köpeği ile karayolunda ilerlemesi görenleri şaşkına çevirdi. Şanlıurfa-Akçakale karayolunda ilerleyen sürücüler, otomobilin arkasına iple bağlı Köpeği gördü. Sürücüler şaşkına döndükleri manzarayı bazıları cep telefonları ile kaydetti. Görenlerin tepkisine yol açan vatandaş ise tepkilere aldırış etmeden arkasına Köpeği bağladığı At arabası ile yoluna devam etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaKopekAtHayvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49