Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yine silahlı kavga,  1 ölü, 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre kavga, Eyyübiye ilçesine bağlı Yardımcı mahallesi Kubacık mezrasında meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Yaşanan olayda İsa S., Melike S., Casım K. ile Selim K. yaralandı. Çevrede bulananların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Eyyübiye Devlet hastanesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi ve Harran Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. İsa S. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri olay yerinde önleme alırken, kavga ile ilgili çalışma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49