Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Tehlikeye Ramak Kala

Olay Veysel Karani Mahallesi'nde meydana geldi. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli görülen 6 katlı binanın yıkılmasına karar verildi. Bu kapsamda yaklaşık bir ay önce boşaltılan binada özel bir firma tarafından yıkım çalışmalarına başlandı. Çalışmalar sırasında binanın yanındaki apartmanın birinci ve ikinci katlarındaki dairelerin balkonlarında çökme meydana geldi. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Enkaz yerine gelen ekipler, incelemelerde bulundu. Yıkımda ölen ve yaralanan olmadı. Yandaki binanın 1 ila 2. katında hasar oluştu. Polis, çökme ile ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49