Öne Çıkanlar baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu danısman

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Silahlı Kavga,2 Ölü

Olay Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine Dağ yanında bulunan Terzi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre İki akraba çocukları arasında Köyde ev yapımından dolayı tartışma çıktı. Tartışma Kavgaya dönüşte silahlar kullanıldığı kavgada Mahmut Alabay ve Abdülkadir Alas ile ismi öğrenilmeyen 1 kişi yaralandı. Olayın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi ve Jandarma sevk edildi. yaralılar Ambulans ile Harran üniversitesi Araştırma hastanesine kaldırıldı. Mahmut Alabay ve Abdülkadir Aalas yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulamayarak vefat etti. Olay yerine jandarma ekipleri derhal güvenlik önlemlerini aldı. Kavgada ölen 2 kişi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49