Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da  silahlı kavga, 5 yaralı!
Kavga Haliliye İlçesine bağlı Aşağı Akören Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında daha önce yaşanan arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışmaya giren iki aile arasında kavga çıktı.

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışan ve ardından taş, sopa ve silahların kullanılması ile kavgaya tutuşan olayda 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Meydana gelen olayda kavga edenler arasında bulunan Mustafa B. (36), Ahmet B. (45), Mahmut B. (46), Adile B.40), Mehmet B.(48) yaralandı.

Yaşanan olay sonrası mahalleye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, yaralılar ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri mahallede güvenlik önlemi alırken, olay ile ilgili de soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49