Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Sağlık çalışanına darp olayında 3 gözaltı

Akşam saatlerinde M. Akif İnan Eğitim ve Arş. Hastanesinde görevli Remzi Yüzücü hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Sağlık çalışanının sağ alın bölgesinde şişlik, yüzünde morluk, kaşında yırtılma meydana geldi. Konu ile ilgili çalışma başlatan emniyet ekipleri olaya karıştığını tespit ettiği 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Vali Abdullah Erin de konu ile ilgili açıklamada bulunarak “Saldırıya uğrayan personelimize ve tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin konu ile ilgili paylaşımında;

“Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete kesinlikle müsamaha göstermeyeceğiz. Bu akşam M. Akif İnan Eğitim ve Arş. Hastanesinde sağlık personelimizin darp edildiği olaya karışan üç şüpheli gözaltına alınmıştır. Saldırıya uğrayan personelimize ve tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49