Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da muhtarlarda aşı kampanyasına dahil oldular

1 Temmuz'da başlayan normalleşme süreciyle birlikte Türkiye genelinde aşı kampanyası da hız kazandı. Aşılama oranının düşük olduğu Şanlıurfa da son zamanlarda vaka sayılarında artması ile koronavirüsün yayılım hızının önüne geçilmesi için başta valilik olmak üzere birçok kurum ve kuruluş tarafından farklı kampanyalar başlatıldı.

Şanlıurfa'da bulunan yeni mahalle muhtarı Hüseyin Korkmaz ve Kadıoğlu mahalle muhtarı tarafından mahalledeki vatandaşlar için muhtarlık içinde aşı standı kuruldu. Camiden anons edilerek, aşı olmak isteyen vatandaşların muhtarlığa gelmeleri rica edildi.

Bu çağrıya cevapsız kalmayan mahalle sakinleri aşı olmak için mahalle muhtarlıklarının belirlediği aşı olma noktasına geldiler. Yoğun talebin olduğu aşı için vatandaşlar sıraya girdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeni mahalle muhtarı Hüseyin Korkmaz, “Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz duyarlı davrandıkları için. Allah devletimizi de eksik etmesin bu millete de zeval vermesin. Gördüğünüz gibi aşı kampanyasında Yeni mahallemizde bulunan Camikebir de aşı çalışmaları devam ediyor. Sağlıkçılarımız evlerimize kadar gelmiştir, vatandaşın duyarlı davranışından dolayı yine teşekkür ediyoruz. Bugün saat 5'e kadar aşı çalışmamız devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49