Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Muhtarlara Bilgisayar Dağıtıldı
Karaköprü Belediyesi, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına kamu hizmetinde kullanılmak üzere diz üstü bilgisayar dağıttı. Karaköprü Belediyesi tarafından 100 kırsal ve merkez mahalle muhtarına verilmek üzere tertiplenen ‘Muhtarlarla koordinasyon ve bilgisayar dağıtım törenine’ muhtarlar yoğun ilgi gösterdi.
Hacı Bekir Sofrasında düzenlenen bilgisayar dağıtım törenine; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Ali Aslan Bayık ile 100 kırsal ve merkez mahalle muhtarı katıldı.
Yapılan konuşmaların ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, ve protokol üyeleri tarafından bilgisayar dağıtımı yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba yaptığı konuşmada Türkiye'nin kalkınması için gece gündüz çalışacağını daha önce milletvekili iken daha çabuk kendisine ulaşılıdığını fakat şimdi 81 İlin sorunlarıyla uğraştığından kendisine daha rahat yetişilmesi için 18 kişilik ekip ile 24 saat telefon başında vatandaşların sorunların çözülmesi için çaba sarf ettiğini belirti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaFakıbabaMuhtar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49