Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Kudüs'e destek mitingi Düzenlendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ABD ve İsrail’i kınama mitingİ düzenlendi. Topçu meydanında binlerce kişinin katıldığı mitinge, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar ,İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Emniyet müdürü Veysel Tipioglu, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, bir çok STK başkanı ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar Türkiye ve Filistin bayraklarıyla ile ellerindeki çeşitli dövizlerle tekbir getirip ABD ve İsrail aleyhine sloganlar attı. STK temsilcilerinin alandaki kalabalığa hitabı başlayan mitingde, tüm konuşmacılar İsrail ve ABD'ye lanet yağdırırken, vatandaşlar da attıkları sloganlar ve getirdikleri tekbirlerle konuşmacılara destek oldu

Anadolu Kudüs’ün ve İslam ümmetinin son kalesidir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa 550 bin Suriyeli mazluma kapılarını ve yüreğini açarak, ev sahipliği yapan Şanlıurfa, farklı inançların, farklı milletlerin bir arada barış, huzur ve güven içerisinde yaşadığı mübarek bir şehirdir. İnancımız gereği bizim hiçbir dinle ve inançla problemimiz olamaz. Ancak ülkemizi hedef alan Siyonist bir çete ile karşı karşıyayız. Bu çetenin yakın gelecek hedefi Şam’dır, Bağdat’tır, Anadolu’dur. Bunu asla unutmayın, Anadolu Kudüs’ün ve İslam ümmetinin son kalesidir" şeklinde konuştu.

İsrail diye bir devlet mi var

İHH Başkanı Bülent Yıldırım,"Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum bu meydanı dolduran hanım kardeşlerime gençlere erkeklere bütün Urfa halkına ve özellikle Suriyeli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum kardeşler duydunuz değil mi büyük şeytan Küçük uşağı Trump’a bir imza attırmış demiş ki Kudüs İsrail’in Başkenti Ne boş degilmi İsrail diye bir devlet mi var. Sen İsrail'e başkent ilan ediyorsun İsrail işgalcidir, İsrail Virüstür,ve Allahın izniyle de size müjde olarakta söylüyorum çok yakında bütün Filistin topraklarından kovulacak Terörist bir gayri meşruktur. Habu İsrail'den öle korkmayın mavi Marmara'da biz gördük onu bütün silahlarıyla geldiler, en gelişmiş silahlarını kullandılar, sivil halka ateş ettiler, kadınlara ateş ettiler, Bir buçuk yaşındaki çocuklara bile ateş ettiler,bunlarda vicdan yok Ama o 1.90 ‘lık İsrail askeri korkudan titriyordu. Bunu kendi gözümüzle gördük ve biz silahsız olarak onlara galip geldik. Bütün dünyaya onların ne kadar zayıf olduğunu ilan ettik.

O İsrail Askerlerine bizim kadınlarımız yeter. Bizim çocuklarımız yeter, sen bu kadar korkaksın mavi Marmara'yı dahi yenemedin içinde 700 tane insan vardı. O kadar topun silahın uçağın vardı, şimdide tankı bütün İslam alemine karşı kafamı tutuyorsun. Zannediyor ki İsrail biz harekete geçmeyiz .Sevgili kardeşlerim Kudüs için canınızı vermeye hazırısınız, gerekirse savaşmaya hazırımsınız Kudüs’e gitmeye hazırımsınız Mescidi Aksa’da namaz kılmaya hazırmısınız ordaki küçük çocukları kurtarmaya ve zincirleri kırmaya hazırmısınız yüreğimizdeki bu haykırısı İsrail'e bir kez daha duyuralım katil İsrail duysun bakalım

İsrail Suriye'deki ve bu Irak'taki bu savaşı fırsat bildi bir taraftan Musul'u indirdiler daha sonra Türkiye'ye 15 Temmuz darbe kaygısı yaptılar. Allaha şükür başarılı olamadılar.Ama İslam devletinin bu parçalanmasını fırsat bilerekten ne yaptı Kudüs’ü şimdi başkent ilan etmeye çalışıyor .Mescidi aksanın altında 70 den fazla sinegor açtılar o mete denilen zalim önümüzdeki günlerde gidip o Sinegorda bir ibadet edecek Mescidi aksanın altı bizimdir diyor biz ne diyoruz altıda Müslümanlarındır.üstüde Müslümanlarındır doğusu da Müslümanlarındır batısı da Müslümanlarındır, kuzey ve güney'de Müslümanlarındır. Müslümanlar Kudüs’ü bırakamazlar malını vermeyen Canını vermez .Kudüs’e yardımlarınızı göndermeye hazır olun, Daha dün Suriyeli yetim çocuklar fatihte kuyumcu baba parkında bir araya geldik.Malımızla Canımızla Kudüs’ün yanındayız"dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaTopcuKudusMeydanııhh
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49