Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da korkutan anız yangınları

Şanlıurfa’da anız yakanlara yönelik cezai müeyyideler olmasına rağmen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce anız yakmaya devam ediliyor.

Toprağa ve canlılara zarar veren anız yangınlarının sonuncusu Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Kısas mahallesinde bulunan tarlada bilinmeyen nedenlerden dolayı anız yangını çıktı.

Yangını fark eden vatandaşlar durumu Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı İtfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine zamanında gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek ev ve diğer tarlalara sıçramadan alevleri kısa sürede söndürdü.

Yangına müdahale eden ekipler kontrol altına aldı, soğutma çalışması yaptı. Çıkan yangın sonrası gökyüzünü dumanlar kaplarken, Şanlıurfa’nın her yerinden göründü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49