Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Kocası Tarafından Şiddet Gördü
Olay Haliliye İlçesine bağlı Konuklu Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre Ahmet K. nedeni öğrenilmeyen bir sebepten dolayı eşinin arkasından yakalayarak boyunun bıçakla yaraladı. Bu sırada eşinin elinden kurtulmak için bir süre mücadele veren kadın, kocası tarafından tekme-tokat darp edilip vücudunun büyük bölümüne bıçakla kesik yarası oluştu. Gözü dönmüş kocasının elinden kurtulmak için Hanım K. ölü numarası yaparak kendini yere attı. Kanlar içersinde kalan kadının öldüğünü sanan kocası Ahmet K., kanlı elerini yıkayıp gömleğini değiştirip elini kolunu sallayarak evden ayrıldı. Kocasının evden ayrılması üzerine yarı baygın olan kadın güçlükle yerden sürünerek komşularının kapısını çaldı. Kanlar içersindeki Hanım K.’yu gören komşuları durumu polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri genç kadına ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan genç kadının boyun ve vücudunun büyük bölümünde oluşan onlarca bıçak yarası nedeniyle yoğun bakım ünitesine alınarak tedavisine başlanıldı.
Yaralı kadının kardeşi Ali Bucak, “Eniştem kız kardeşimi öldürmek için eve geliyor. Ondan sonra sinsice arkasından gelip bıçağı alıp boynuna vuruyor. Bu sırada kız kardeşim kendini korumaya çalışmak istemesi üzerine defalarca bıçakla vücudunun yaralıyor. Tekme-tokat yerde dövüyor. Kardeşimin gücü kocasına yetmeyince ölü numarası yapıyor. Bu sırada kocası kardeşimin öldüğünü sanarak gidip elini lavaboda yıkıyor. Elbisesini değiştirip evde bulunan ruhsatsız tabancayı alıp elini kolunu sallayarak çıkıyor. Böyle bir cani insanın sokaklarda dolaşması herkes için tehlikelidir. Kardeşimin ve çocuklarının can güvenlikleri yoktur. Onun için devletten koruma talep ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaKadınSıddet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49