Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da itfaiye eğitimlerini sürdürüyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangın ve trafik kazalarına müdahalede her zaman hazır olmak adına eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.
Özellikle yangınlar sırasında halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, olası afet durumunda vatandaşlara en hızlı şekilde ulaşmak amacıyla hizmetiçi eğitim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, aynı zamanda verilecek görev için teçhizatı sürekli kontrol ediyor.
Ekipler, düzenlenen tatbikatlarda oluşturulan kontrollü yangınlara müdahale işlemini göstererek, kaza yapan veya afet durumunda kırım oluşan araç ve yapılardaki kazazedeye müdahale tekniklerini anlatıyor.
EVDE KURTARMA TEKNİKLERİ ANLATILDI
Son eğitimde teorik olarak evde ve asansör sistemleri, asansörlerde güvenlik sistemleri, çalışma prensipleri, acil durumlarda hareket tarzı başta olmak üzere çeşitli konularda bilgiler aktarıldı. Uygulamalı çalışmalarda ise asansörlerde mahsur kalma durumlarında asansör tipine göre müdahale operasyonları üzerine çalışmalar yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49