Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da işçi 30 dakika kalp masajı sonrası Hayata döndü

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bahçıvanlık yapan 64 yaşındaki Ali Doğan kendi evinde geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeni ile bilinci kapalı olarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirildi. Kalbi duran hastaya yapılan müdahalenin ardından Kardiyoloji Uzmanı Dr. Halil Fedai tarafından anjiyo yapıldı. Yapılan Anjiyoda damarları tıkalı olan hastaya Balon ve stent işlemi sonucu Kalbe kan akışı sağlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzm. Dr. Halil Fedai,"64 yaşındaki hastane personellerimizden Ali Bey bize kalp durması ile gelmişti. Acil serviste hastaya hızlı bir şekilde müdahale edilerek kalp mesajı başlandı. Ölümcül ritim bozukluğu olması üzerinde sürekli elektroşok uygulandı. Hastamıza total de 30 dakika kalp masajı, 12 defa elektroşok uygulandı. Yapılan Anjiyoda damarları tıkalı olan hastaya Balon ve stent işlemi sonucu Kalbe kan akışı sağlandık, Hasta üç günlük Yoğun Bakım sürecinin ardından sağlığına kavuştu dedi.

Sağlığına kavuşan Ali Doğan yaptığı açıklamada Hastane personeline ve Uzm. Dr. Halil Fedai’ ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49