Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Urfa'da iki otomobil çarpıştı, 8 yaralı
Kaza Haliliye İlçesine bağlı Sırrın Mahallesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Sırrın Kavşağında 01 LD 555 plakalı otomobilin, 34 KN 6186 plakalı otomobile yandan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Yaşanan kaza sonrası çarpmanın etkisi ile savrulan otomobillerde bulunan ve aralarında kadın ile çocuklarında bulunduğu 8 kişi yaralandı. Çevredekilerin yardımı yaralılar araç içerisinden çıkarılırken, durum ise sağlık ekiplerine bildirildi.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ekibi sevk edilirken, olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Meydana gelen kazanın ardından yol bir süreliğine trafiğe kapatılırken, araçların kaldırılması sonrası yol tekrardan eski haline döndü.

Anahtar Kelimeler:
8 Yaralı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48