Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Husumet Barışla Sonuçlandı

ABDULLAH YİĞİT

Birecik Mirkelam Tesislerinde Begit ve Akbaş Ailesinin Barış yemeği ile husumet son buldu .Begit ve Akbaş Ailelerin Barışmasına vesile olan Birecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aykılıç,Hasan Gören,Halil Korkmaz ve Hacı Balcı Oldu .

Yaklaşık 7 önce Birecik ilçesi Mezra mahallesinde yaşanan silahlı kavgada 3 kişi ölmüş, 4 kişi ise yaralandı. Barış Yemeğine Katılanlar ise Birecik Kaymakamı Kadir Perçi , Birecik Belediye Başkanı M.Faruk Pınarbaşı , Birecik Eski Belediye Başkanı ve Kanaat Önderi Mahmut Mirkelam , Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir , Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı M. Şefik Bakay , Türkiye Şöförler Federasyonu Başkan Vekili ve Gaziantep Şöförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, Mali Müşavir İş Adamı Müslüm Akhan , Birecik Akparti İlçe Başkanı Hacı Müslüm Kaynarpınar ,Birecik Kamyoncular ve Münübüscüler Odası Başkanı Mehmet Begit , Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık ,Birecik İlçesinde Bulunan Kurum Daire Amirleri , Stk Temsilcileri , Begit ve Akbaş Ailelerin fertleri ve çok sayıda halkın katılımı ile binlerce kişi katıldı .

Birecik Kaymakamı Kadir Perçi,"Birecik İlçemizde Allaha şükürler olsun Bugün Begit ve Akbaş Ailelerinin barışmasından dolayı .başka hüsametli ailelerin olmadığını nerde var ise biz gider onlara öncülük ederiz nihayet barış ile bitti barışa vesile olanlara tek tek teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin `ın herkese selamları var gelecektiler ama ailesinden bir akrabasının vefat etmesinden dolayı barış yemeğine katılamadı . birlik ve beraberliğimizi sağlayan ailelere her zaman teşekkür ediyorum"dedi.

Birecik ilçe Müftü Vekili Bayram Oyan yapmış olduğu barış duasında her zaman barışın iyi olduğunu akbaş ve begit ailesin barışması çok güzel olduğunu ifade etti. Ardından Begit ve Akbaş aileleri tek tek tokalaşarak barıştılar. Barış yemeğinden sonra Yemek duası ile son buldu .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49