Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak
Uzun bir süredir ülke genelinde etkisini gösteren Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim gören Üniversiteler geçtiğimiz günlerde yüz yüze olarak tekrardan eğitimlerine başladı.
Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünda Kredi ve yurtlar kurumuna bağlı 2114 kız 1352 erkek öğrenci olmak üzere toplam 3466 öğrenci yurtta kalırken Şehir merkezinde 260 kız 216 erkek örgenci yurtta kalırken Şanlıurfa. da 3942 öğrenci yurttalar da kalıyor .
VALİ ERİN AÇIKTA KALAN ÖĞRENCİLERİN AĞIRLANACAĞINI AÇIKLADI
Öğrencilerin yaşadığı barınma sorunu ülke genelinde devam ederken buna yönelik çalışmalarını gerçekleştiren Harran Üniversitesi öğrencilerin mağdur olmaması için toplantı gerçekleştirdi.
Şanlıurfa Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen toplantı ile öğrencilerin barınma yönünde sorun yaşanmaması için çalışma yapan Şanlıurfa Valiliği, yedekte bekleyen ve konaklama sorunu yaşayanları kamu kurumların misafirhanelerinde geçici olarak ağırlayacağının ifade etti.
Yapılan açıklamada,"Eğitimleri için Şanlıurfa mızı tercih eden üniversiteli gençlerimizden yurt çıkmayan yedekte bekleyen ve konaklama sorunu yaşamalarını kurumlarımızın misafirhanelerinde geçici olarak ağırlayacağız bu konuda problem yaşayan öğrencilerimiz Şanlıurfa gençlik ve spor il müdürlüğü ve vilayete bulunan açık kapı şube müdürlüğüne müracaat edilecek"denildi.
ŞANLIURFA'MIZDA HİÇ BİR ÖĞRENCİMİZ YURTSUZ VE DIŞARIDA KALMAYACAK
Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren;" İlimizdeki tüm yurtlarımız öğrencilerimiz için hazır durumda sayın valimiz Abdullah Erin ile yaptığımız toplantı neticesinde Şanlıurfa'mızda hiç bir öğrencimiz yurtsuz ve dışarıda kalmayacak. Yurtların dolmasıyla Şanlıurfasızda hizmet veren kurum ve kuruluşlarımızın misafirhaneleri öğrencilerimizin kullanımına açılacaktır"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48