Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Urfa'da haftasonu ulaşım ücretsiz olacak
Üç ayrı oturumda düzenlenecek olan üniversite sınavı için geri sayım başladı. TYT, AYT, YDT oturumları 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak. Milyonlarca kişi hayalini kurduğu üniversiteyi kazanmak için sınavlarda ter dökecek. Üniversite sınavı nedeni ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şehir içi ulaşımının ücretsiz olduğunu açıkladı. Sınav giriş belgelerini gösteren tüm öğrenciler bu durumdan yararlanabilecek.
Konu ile ilgili açıkalamada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ;

“Neleri başarmadınız ki bu son engel gözünüzü asla korkutmasın. Sizi; yarınların mühendisleri, doktorları, öğretmenleri yani geleceğimiz olarak görüyorum. Bu arada otobüs kartları üstünüze yük olmasın diye toplu taşımayı sizlere ücretsiz yaptık. #YKS2022'de başarılar...” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49