Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Filistin için çadır kuruldu

Uzun bir süredir devam eden ve tüm Dünya gündemine oturan İsrail'in Filistin Devletine yaptığı zulüm gün geçtikçe artınca tepkilerde artmaya devam ediyor. Tüm Türkiye'den İsrail'e karşı kınama mesajları gelirken Filistin'e ise destek vermeye devam ediyor.

Ülke genelinde devam eden desteklere bir yenisi de Şanlıurfa'dan geldi. Filistin halkına yapılan zulme sessiz kalmayarak İsrail'i protesto eden Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar bir araya gelerek tepki gösterdi. Şanlıurfa'da bulunan Rabia Meydanında kurulan Filistin'e Destek Çadırı yanında yapılan basın açıklaması ile tepki gösteren vatandaşlar zulme sessiz kalınmaması yönünde herkesin destek verilmesi istendi.

Rabia meydanında gerçekleştirilen basın açıklamasına çok sayıda kişinin katılımının yanı sıra Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu katıldı. Bir araya gelerek yapılan açıklamada destek çağrıları yapılırken Filistin Devleti destek için kurulan çadırın ise ziyaret edilmesi istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49