Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Çok Sayıda Kaçak Araba Motoru Ele Geçirildi

Edilen bilgilere göre İl Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto hırsızlık ekipleri çalıntı ve hacizli araçların yapımında kullanılacak ve Yurt dışı İspanya'dan gemi ile İstanbul'a oradan kaçak yollar ile Şanlıurfa'ya getirilen çeşitli markalara ait araba motoru çekici ve dorse ihbarı üzerine Evren sanayi sitesinde bir depoya operasyon düzenledi. Depo'da yapılan operasyonda 118 adet çeşitli marka ve modellere ait araba motoru bir çekici ve dorse ele geçirildi. Olayla ilgili 1'i Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49