Öne Çıkanlar Ahmet Demir Zabıta Haftasını Kutladı Eczanelerde Yeni Dönem! elektrık Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama

Bu haber kez okundu.

Urfa'da buzlanma nedeniyle onlarca araç yolda mahsur kaldı
Şanlıurfa, kar yağışının ardından beyaza bürüdü. Kar Yağışı nedeniyle eğitime iki gün ara verildi. Çocuklar, 3 yıl aradan sonra yağan karla birlikte sokak ve parklara çıkıp kar topu oynayarak yollarda buzlanma nedeniyle bir çok araç yol kenarında mahsur kaldı.
ŞANLIURFA'YA 3 YIL SONRA KAR YAĞDI, ARAÇLAR YOLDA MAHSUR KALDI
Şanlıurfa’da iki gündür etkili olan kar yağışı ve buzlanma hayatı durma noktasına getirdi. Zaman etkisini arttıran kar yağışı, kent merkezi ve tüm ilçelerde hayatı felç etti. Birçok mahalle yolunun ulaşıma kapandığı kentte, bazı uçak seferleri de iptal edildi. Okulların tatil olmasına sebep olan kar yağışına karşı ve yollarda yapılan çalışma yetersiz kaldı. Buzlanma nedeniyle özellik Karaköprü ilçesinde vatandaşlar araçlarını yol kenarına bırakıp eve gitti. Yolda duran araçlar ise büyük tehlike oluşturuyor.
ANA ARTERLERİ TEMİZLEYEN BELEDİYELER ARA SOKAKLARDA SINIFTA KALDI
Yetkililer günler öncesinden yoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfalıları uyardı. Ancak o uyarılara bizzat yetkililer uymadı. Ana arterleri temizleyen belediyeler ara sokaklarda sınıfta kaldı. Mahallesinden çıkamayan vatandaşlar işlerine gidemedi. Şanlıurfa’nın pek çok semtine belediye ekipleri hiç uğramadı. Gün boyu belediyenin iş makinelerinin ortalıkta görünmemesi ise, vatandaşın tepkisine neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49