Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Boğa Yakalama Timi Hazır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bayramın 4 günü boyunca ulaşımın ücretsiz olması yönünde karar alan ve tüm mezarlıklarda bakım ve onarım çalışmaları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, son olarak 'Boğa Yakalama Timi' oluşturan Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye, Akçakale, Suruç, Siverek ve Viranşehir Belediyesi çalışanlarına eğitim düzenledi. Eğitimde fiziksel yeterlilik parkuruna tabi tutulan ve ardından atış eğitimi yapan ilçe belediyesi personellerine ayrıca olası olaylara müdahale edebilmeleri için aralarında üfleme borusu, yakalama ipi, uyuşturucu iğne, maske ve eldivenlerin bulunduğu setler dağıtıldı.

BÜYÜKŞEHİR, TAKVİYE EKİP OLUŞTURDU

Şanlıurfalıların en iyi şekilde bayramlarını geçirebilmeleri için tüm detayları gözden geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Daire Başkanlığı, Büyükşehir olarak merkez ilçe belediyelerine takviye amaçlı 2 ekip oluşturdu.

Olası olaylarda Eyyübiye, Karaköprü ve Haliliye Belediyelerine destek olacak ekip, 24 saat esası ile görev yapacak

Anahtar Kelimeler:
UrfaKurbanTımBoga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49