Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Avcı eğitim kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şanlıurfa Şubesi tarafından kurs açtı. Karaköprü'de gerçekleştirilen Avcı Eğitim Kursunu tamamlayan 19 avcıya sertifikaları verildi.

Avlanma belgesi almak isteyen vatandaşlara kanuni bir zorunluluk olan avcı eğitim kursları, il ve ilçe merkezlerinde Halk Eğitim Müdürlüklerinde ve köylerde en az 12 kişinin katılımlarıyla başlatılıyor. Sürdürülebilir avcılığın sağlanmasına büyük önem veren DKMP Şanlıurfa İl Şube Müdürlüğü, böylece en uzak yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlara da ulaşarak, Şube Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü personelince verilen eğitimin ardından başarılı olan katılımcılara sertifikaları verildi.

Bu kapsamda Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde açılan avcı eğitim kursunda başarılı olan 19 katılımcıya sertifikaları verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49