Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Urfa'da araçtan atılan poşette esrar çıktı

ilçede uyuşturucu madde satışı yapan şahıs ve şahıslara yönelik operasyonlarını sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotimler M.T ve A.K isimli şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri hemen harekete geçerek şahısların 02 ××× 6××* plakalı araçla Şanlıurfa'ya uyuşturucu madde satışı için yola çıktıklarını tespit etti.

Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda araç Şanlıurfa-Suruç arasında durduruldu.Ekipler aracı durdurdukları sırada şahısların beyaz bir poşeti dışarı attıklarını tespit edildi.Ele geçirilen poşet içerisinde yapılan incelemede 101.2 gram METAMFETAMİN maddesi olduğu tespit edilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ekiplerce yapılan operasyonda M.T ve A.K isimli şahıslar göz altına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan Adli Mercilere çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü saha ve sorumluluk bölgesinde suç ve suçlulara yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48