Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da 10 günlük husumet barışla sonuçlandı
Viranşehir ilçesine bağlı Elgün Mahallesi'nde yaklaşık 10 gün önce evinin bahçesinde uyuyan Celal Vatan (40), uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Bu olayın ardından Vatan ve Tart aileleri arasında başlayan husumet, Viranşehir’in önde gelen isimlerinin devreye girmesi ile kan davasına dönüşmeden barışla sonuçlandı. Elgün Mahallesi’nde düzenlenen barış programına; Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Viranşehir’in önde gelen kanaat önderleri ve iki ailenin yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.
Aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri, tekbirler eşliğinde Kuran-ı Kerim’in altından geçerek barıştılar.
Viranşehir Kaymakamı Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci ve AK Parti İlçe Başkanı Tekin, yaptıkları konuşmalarda, ilçede bir husumetin daha sona ermesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, bir daha böyle olayların yaşanmaması için temennide bulundular.
Daha sonra protokol üyeleri ile diğer vatandaşlar, Vatan ailesine başsağlığında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49