Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Ünlü sanatçı Hamiyet Urfa’da güzelleşti

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Hamiyet kendini güzellik salonuna atarak cilt bakımı yaptırdı.

Güzellik salında cilt bakımı yaptıran Hamiyet,” Şanlıurfa'da Alen Güzellik Merkezi kesinlikle benim tercihim iyi ki tanımışım İstanbul'da da şubeleri var. Çok yoğun çalıştığım için sigara, dumanlı ortamlarda çalıştığım için mutlaka ayda bir cilt bakımı yaptırıyor artık sürekli da Şanlıurfa'ya geliyorum buradayım İstanbul'daki şubelerine de gidiyorum inanılmaz güzeller makineleri son sistem bu işe çok büyük yatırımlar yapıyorlar işi de biliyorlar çok memnunum ben Alen Güzelik salonu sahibi Reşit Yıldırım’a teşekkür ederim Şanlıurfa’ya böyle bir işletme kazandırdığı için teşekkür ediyorum”dedi.

Alen güzellik merkezi Sahibi Reşit Yıldırım ise,” Şanlıurfa da 3 Türkiye genelinde 200 şubeyle bağlantılı Ankara merkezli kurumsal bir firmadır. müşterilerimiz başladığı işlemi gittiği herhangi bir şehirde sorunsuz bir şekilde devam edebilmekte sözleşmeyle beraber garanti vermekteyiz. Müşterilerimize birçok ünlü Sanatçının tercihi olan firmamız halkımıza hizmet vermekten çok memnunuz çalışan personellerimiz bu işin okulundan mezun diplomalı donanımlı kişilerdir Şanlıurfalılar firmamıza büyük ilgi gösteriyorlar Hamiyet Hanım’da bizi tercih etiği için çok sevinçliyiz”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48