Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Ünlü isimlere narkotik operasyonu!
İstanbul'da sabah saatlerinde yapılan narkotik operasyonunda çok sayıda ünlü isim gözaltına alındı.
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya uyuşturucu temin eden torbacılara yönelik çalışma başlattı. Yapılan soruşturmada torbacılar ve bu kişilerle irtibatlı oldukları tespit edilen çok sayıda isim tespit edildi.
TORBACILARA YÖNELİK OPERASYON
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, aralarında ünlü oyuncular Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Mehmet Erdem'in de bulunduğu bir çok ünlü isim gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Operasyonda gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49