Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Üniversite’de Atatürk anıldı
 Ölümünün 75. yıldönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Harran Üniversitesinde gerçekleştirilen programla anıldı.

Anma programı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz’ın YenişehirYerleşkesinde Atatürk anıtına çelenk bırakmaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Buradaki programa, rektör yardımcılarının yanı sıra öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

10 Kasım Atatürk’ü anma programı, Üniversitenin Yenişehir Yerleşkesi morfoloji salonunda gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle devam etti.

Morfoloji salonunda gerçekleştirilen programa, rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Prof. Dr. A. Ziya Karakılçık, fakülte dekanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülşah Eser tarafından gerçekleştirilen “Çağının Liderleri Arasında Atatürk” konulu sunum yapıldı.

Program, Şef Atik Sahil yönetiminde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencilerinin sunduğu “Atatürk’ün Sevdiği Türküler” konseriyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49