Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Ulu cami içi pislik yuvasına dönmüş
Şanlıurfa kent merkezinde Tarihi Ulu Camii’nin içindeki mezarlık ve ziyaretin çevresi bakımsız ve pislik içinde kalmış durumda.
 
Şanlıurfa’da yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanlarından biri olan Tarih Ulu Camii içinde bulunan mezarlık ve ziyaretin çevresinde başta bira şişeleri ve diğer atıklar gözden kaçmıyor. Bu tarihi Camiinin içinde bulunan mezarlık ve ziyaret bakımsız ve pislik içinde kalmış durumda. Vatandaşların iddiasına göre Gelen yerli ve yabancı turistler Camiyi bu durumda görünce ciddi anlamda şaşırıyor. Şanlıurfa gibi bir kente yakışmayacak görüntülerin sergilendiğini görüp de memleketin rezalet içinde olduğunu söyleyen bir vatandaş, “ Bu görüntüler ne insanımıza ne de memleketimize yakışmıyor. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını istiyoruz, ayrıca yetkililerin de bu gibi yerlerde güvenliği artırmasını istiyoruz. Kentimiz, Peygamberler diyarı olarak geçiyor ama peygamberler şehrine bunlar yakışır mı? Lütfen bu konuda herkes üzerine düşeni yapsın” şeklinde konuştu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48