Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

TUSKON Toplantısına 202 Dernek temsilcisi katıldı
 ABDULLAH YİĞİT

TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral, Yönetim Kurulu Üyeleri ve TUSKON’a bağlı 202 Dernek Başkanı’nın katılımıyla gerçekleştirilen program çerçevesinde ŞUGİAD İş Dünyası Buluşması da düzenlendi.

Geceye   TUSKON  Genel başkanı Rıza Nur Meral , Güneydoğu  Sanayici  ve iş adamları  Federasyonu  yönetim kurulu başkanı M. Kasım Fincan ,Şanlıurfa Valisi  Celalettin Güvenç ,Ak parti Şanlıurfa Milletvekilleri,Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Sabri Ertekin , Şugiad başkanı Mehmet Öksüzoğlu  Ticaret ve Sanayi odası Meclis başkanı İbrahim  İletmiş, çok sayıda  daire amirleri STK ların temsilcileri ve TUSKON’ a bağlı 202  dernek , ŞUGİAD iş dünyası  buluşmasında bir araya geldiler .

Açılış Konuşmasını ŞUGİAD başkanı  Mehmet Öksüzoğlu yaptı “ŞUGİAD’in Şanlıurfa için önemli olduğunu birinci ve ikinci   sanayi organize  bölgesinde iyi yatırımlar yaptığını Şanlıurfa  da yapılan ürünlerin Şanlıurfa’ dan dünyanın çeşitli ülkelere gönderildiğini TUSKON’ un bunda çok etkisi olduğunu bizde  TUSKON Şanlıurfa ekonomik iş birliği  bu gece burada gerçekleştirdik bizim amacımız daha güzel Türkiye için sanayicilerimizin daha iyi hedefleri olarak   yatırıp yaparak halka hizmet olduğunu söyledi  .gelen tüm konuklara teşekkür ediyorum .

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise   artık bu ülkede  bir devlet millet kaynaşması  olmuştur. artık   20 yıl öncesi değil   devlet dairelerde   takoz  yapılmıyor daire amirlerinde  iş adamlarına engel olan kalmadığını  ülkede yatırımın hızla büyüdüğünü ifade etti sayın bakanım  Faruk Çelik’in torunun hasta olduğundan dolayı katılamadığını özellikle sizlere selamı iletmemi söyledi “

TUSKON Federasyonu yönetim kurulu başkanı Rıza Nur Meral ise” TUSKON un Türkiye’den Dünya ya acılan kapı olduğunu üye derneklerimizle yapmış olduğumuz  ekonomik iş kardeşliği buluşması Şanlıurfa da yapıyoruz Şanlıurfa çok güzel dedem rahmetlide bediüzaman mezarlığında yatıyor bende bir Şanlıurfa’lı sayılırım TUSKON un Türkiye’nin lokomotifi olduğunu iş dünyasında yatırımların devam ettiği dünyanın hangi ülkesine  gitsek onlarla iş anlaşması yapmışızdır  ve yatırıma devam olarak başlamışızdır dedi “

ŞUGİAD tarafından TUSKON genel başkanı  Rıza Nur Meral ve Şanlıurfa valisi  Celalettin Güvenç gecenin önemi için hediye verildi.

ŞUGİAD tanıtım filmi gösterimi yapıldı. filimden sonra   istişare içinde TUSKON  202 dernek üyeleri   kardeşlik için birlik ve beraberlik devam  dedi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49