Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Türkiye’nin en büyüğü Urfa’da olacak!

Valisi Salih Ayhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da açıkladığı “Yenilenebilir Enerji Endüstri Bölgesi” (GES) projesiyle ilgili, son durum hakkında ilgili birimlerle değerlendire toplantısı gerçekleştirdi.

Türkiye’nin en fazla güneşli gün yaşayan ili Şanlıurfa’da, Dünyanın en büyük güneş tarlası Siverek ilçesine bağlı Karacadağ bölgesine kurulacak.

ŞANLIURFA’DA 10 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Karacadağ’da 73 bin dönüm üzerine kurulacak olan GES projesi 14 milyar kilovat saat enerji üretilecek. Toplam 3 etaptan oluşacak olan proje doğrudan ve dolaylı olarak 10 bin kişinin de istihdam sağlanması planlanıyor.

Şanlıurfa Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;

"Cumhurbaşkanımızın himayelerinde gerçekleştirdiğimiz bu büyük projenin olgunlaşma ve nihayete erdirme sürecine girdik."

Valimiz Salih Ayhan başkanlığında GES Projesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda Vali Ayhan, projenin son durumu hakkında bilgi aldı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49