Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Türkiye’de İlk Oto Kiralamacılar Sitesi Urfa’da Açıldı

Şanlıurfa kent merkezinde farklı noktalarda bulunan oto kiralamacılarının sayılarının son günlerde artması park sorununu da beraberinde getirdi.

Özelikle Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde de sayılarının artması ve sorunlarının büyümesi üzerine Şanlıurfa Rent A Car Oto Kiralamacılar Dernek Başkanı İsmail Tumbul, Haliliye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesine oto kiralamacıların bir arada toplanması için yer talebinde bulundu.

Talebi değerlendiren Belediye, ŞUTİM bölgesinde yer tahsisini gerçekleştirdi. Yaklaşık 90 işyerinin yapılmasıyla birlikte oto kiralamacılar site içerisinde toplandı.

Başkan İsmail Tumbul, “Biz de burada tüm esnafı bir araya toplayacağımız şekilde oto kiralamacılar sitesini yaptık. Şu an Türkiye'de ilk olan oto kiralamacılar sitesi Şanlıurfa'da yapıldı, Şanlıurfa'ya kazandırıldı” dedi.

“ESNAFIN ÇOĞALMASIYLA BİRÇOK SORUN ORTAYA ÇIKTI”

Esnafın çoğalmasıyla birçok sorunun ortaya çıktığını söyleyen Şanlıurfa Rent A Car Oto Kiralamacılar Dernek Başkanı İsmail Tumbul; “2009 yılında 5-6 esnaf olarak yaptığımız oto kiralama hizmeti 2012 yılında 200 taneye yakın esnaf oldu. Esnafın çoğalmasıyla beraber sektörde birçok sorun ortaya çıktı.

“BİZE YER TAHSİSİNDE BULUNDULAR”

2012 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kurulan ilk derneği Şanlıurfa Oto kiralamacılar Derneğini kurduk. Bununla beraber Türkiye'deki tüm dernekleri Ankara'da toplayıp federasyona çevirdik daha sonra araç kiralama konfederasyonu oluşturduk. Bütün esnaflarımıza bu şekilde hizmet vermeye devam ettiği konfederasyonumuzun toplantılarından birinde tüm Türkiye'de olan galerilerin kullandığı sistemle oto kiralamacılara da site yapmayı düşündük bunun istişaresini yaptıktan sonra Ankara'dan gelir gelmez kolları sıvadık belediyeye gittik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat bize yer tahsisinde bulundular sağ olsunlar.

“TÜRKİYE’DE İLK OTO KİRALAMACILAR SİTESİ URFA’DA AÇILDI”

Biz de burada tüm esnafı bir araya toplayacağımız şekilde oto kiralamacılar sitesini yaptık. Şu an Türkiye'de ilk olan oto kiralamacılar sitesi Şanlıurfa'da yapıldı, Şanlıurfa'ya kazandırıldı. Bunun gururuyla tüm halkımızı yakın tarihte yapacağımız açılmışımıza bekliyoruz, Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun inşallah.

“DIŞARIDA KALAN OTO KİRALAMA FİRMALARINA GÜVENMESİNLER”

Şanlıurfa'da bulunan tüm oto kiralama esnaflarımız bu sitede toplanmış durumda. Vatandaşlar dışarıda kalan oto kiralama firmalarına güvenmesinler dolandırılmasınlar bunlar asparagas çalışan yerlerdir resmi olmayan yerlerdir şu anda 84 tane oto kiralama firması resmi olarak sitemizde mevcuttur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49