Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Türkiye'nin en büyük cam terası Rum kale'ye yapılıyor

Halfeti kıyının karşısında bulunan Rumkale'de Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Türkiye'nin en büyük Cam Teras'ı yapılıyor. Cam Teras projesi ile hem ziyaretçiler için görsel bir şölen sunulacak hem de arkeolojik değerlere sahip bölgeler rahatlıkla misafirlerce keşfedilebilecek.

Cam teras için 12 bin 441 metrekare olarak seçilen proje alanının içerisinde, 327 metrekare cam teras yer alırken, bunun yanı sıra 225 metrekare tek katlı restoran, bilet satış gişesi, 7 adet 25 metrekare büyüklüğünde yöresel ürün satış üniteleri, 60 binek araç, 9 adet otobüs ve minibüs olmak üzere 69 araç kapasiteli otopark ve mescit bulunacak. Projenin bitmesiyle beraber Rumkale'ye yoğun bir turist akını olmasını beklediklerini söyleyen bölge halkı, Rumkale'ye gelen misafirlerin tarihi yolculuğa ve eşsiz doğal güzellikleri göreceğini söyled.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49