Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Türk Standartları Enstitüsü Kalite Müşteri Eğitimi Verdi

TSE Yönetim Sistemleri Baş Tetkik Görevlisi ve Eğitmeni Mustafa Aydıntarafından verilen eğitim, ŞUTSO Göbeklitepe Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Personelin üye müşteri memnuniyet odaklı çalışmasının ve bu alanda bilgi ve tecrübesinin arttırılmasının hedeflendiği eğitimde, ŞUTSO Genel Sekreteri Vedat Tekatlı ile tüm personel hazır bulundu.

Eğitimde, konuyla ilgili açıklamada bulunan TSE Yönetim Sistemleri Baş Tetkik Görevlisi ve Eğitmeni Mustafa Aydın, ISO 10002 standardının; müşteri şikâyeti alındığında sistemin nasıl yönetilmesi gerektiğini, şikâyetten kaynaklanan müşteri memnuniyetsizliğini memnuniyete dönüştürmenin yollarını, müşterilerine beklentilerinin de ötesinde hizmet vermeyi arzulayan şirketlere kılavuzluk eden bir standart olduğunu söyledi.

Eğitmen Mustafa Aydın’nın açıklamasının ardından eğitimle ilgili bir değerlendirmede bulunan ŞUTSO Genel Sekreteri Vedat Tekatlı ise ŞUTSO’daÜye memnuniyetinin en önde gelen önceliklerinden biri olduğunu vurguladı.Vedat Tekatlı değerlendirmesinde şunları kaydetti: “Günümüz rekabet ortamında,geleneksel metotlarla müşteri beklentilerini karşılamaya çalışmak yeterli değil.Ayrıca hizmet alanındaki yenilikler,personelin performans düzeylerinin yeniden tanımlanmasına yol açmaktadır. Başarılı kuruluşlar için üyelerin gereksinimlerini yönetmek ve şikâyet yönetim sistemini kurmak önemli bir gerekliliktir. Biz de ŞUTSO olarak üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına sürekli eğitimler organize ediyoruz. TS ISO 10002 Kalite Yönetimi Müşteri Memnuniyet Eğitimi de bunlardan biri” dedi.

Yaklaşık 7 saat süren eğitimin ardından katılımcılar ŞUTSO’dan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49