Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Turizm Acente temsilcileri Tarihe Yerleri Gezdi
Son dönemlerde bölge değerlerine yönelik tanıtımları ile Şanlıurfa'yı Türkiye gündemine taşıyan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Almanya'da faaliyet gösteren 52 turizm acentesi temsilcisini ağırladı. Büyükşehir Belediyesi gelen misafirlerine Şanlıurfa'yı tanıtan sunumun ardından kentin tarihi sokakları, müzeleri, tarihi mekanları ve Göbeklitepe gezisi düzenlendi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞANLIURFA'YI HER ALANDA TANITMAYA DEVAM EDİYOR
Tarih ve turizm zengini olan Şanlıurfa'ya herkesi davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; "Turizm acentelerinin gerek Almanya'da, gerek Türkiye'de ve Şanlıurfa'mız ile işbirliği içerisinde bulunmasını güzel bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Kültür turizm açısından arkeolojik anlamında çok zengin bir bölgenin iliyiz. Şanlıurfa 12 bin yıllık geçmişiyle bir çok medeniyeti bünyesinde barındıran bir şehir. 2018 sezonunda turizm anlamında acente şirketlerimizin yapacağı programlar sayesinde destinasyon anlamında bölge anlamında turizm canlanacaktır. İpek Yolu ağı üzerinde bulunması sebebiyle Şanlıurfa'ya ticaretin beraberinde etkilemiş olduğu medeniyetler ortaya çıkmıştır. Medeniyetlerin bırakmış olduğu kültürel birikimi ve varlıklar dolayısıyla turizm şehri haline geliyor. Bu zenginliğin farkında olan Kültür Turizm Şube Müdürlüğümüz ile Şanlıurfa Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile bir bütün olarak çalışıyor. Şanlıurfa huzur kentidir. Misafirperver bir kenttir. Kültür kentidir. Tarih ve Turizm kentidir. Arkeoloji kentidir. Yerli ve yabancı turistleri bu zenginlikleri yaşamaya davet ediyoruz" diyerek turizm acentesi temsilcilerini Şanlıurfa'da ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Şanlıurfa'da tarihi yolculuk yapan turizm acentesi temsilcilerine Başkan Çiftçi'nin yanı sıra Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, Büyükşehir Belediye yetkilileri eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48