Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Turistlerden Balıklıgöl'e ilgi
Şanlıurfa'daki Balıklıgöl'e yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Turistler Havanın yağışlı olmasını aldırış etmeden Gölü gezip balıklara yem atan turistler, ardından kapalı çarşıda alışveriş yaparak Balıklıgöl anısını ölümsüzleştiriyor.
 
           
Şanlıurfa’da hafta sonu yağışlı olmasına rağmen tarihi balıklıgöl havzası turist akının auğradı.  turistlerin Balıklıgöl'e yoğun ilgisinden memnun kalan Şanlıurfalılar, ?Balıklıgöl sayesinde yurt içinde ve yurt dışında hem memleketimiz tanıtılıyor hem de biz kazanıyoruz. Çünkü buraya gelen misafirler bir yandan gölü gezerken bir yandan da alışveriş yapıyor. Böylece onlar Urfa gezilerini ölümsüzleştirirken bizlerde satış yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz ?dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49