Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

TSYD’den 10 Ocak gazeteciler gününde anlamlı ödül

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti bu yıl 6’ncısı düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü davul zurna eşliğinde halaylarla kutladı. Gazeteciler kendi günlerinde doyasıya eğlendi.

Özel bir otelde düzenlenen geceye, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, , Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Birecik Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Haliliye Belediye Başkan Yardımcı İbrahim Halil Kaya, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Siirt Çalışan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Atilla Durak ve Yönetimi, Batman Çalışan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ercan Atay ve Yönetimi, Gaziantep Çalışan Gazeteciler Cemiyet Arif Kurt ve Yönetimi, Kilis Çalışan Gazeteciler Cemiyet Nezir Çağlar, Adıyaman Çalışan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya, Malatya Çalışan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Vahap Güner ve Yönetimi, Bitlis Çalışan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Halis Olcay ve Yönetimi, Gazeteciler ve aileleri katıldı.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyet’inin düzenlemiş olduğu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İHA Muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen’e vefa ödülü verildi. Ödülü TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir adına TSYD ve Sabah gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım taktım etti.

Vefat eden gazeteci Muhammed Abdulkadir Esen’ın babası Cemal Esen bizi unutmayan başta Türkiye spor yazarları Dernek başkanı Oğuz Tongsir.’e Sabah gazetesi ve TSYD Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım’a olmak üzere Herkese teşekkür ediyorum bizi unutmadıkları için bu vefa ödülü bizim için çok değerlidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49